Monday, February 09, 2009

Retarded Dictionary Tag

Rules:
-Go to urbandictionary.com and type in your answers to the following questions.
-Post the first definition it gives you.
-Tag 3 people.

Here goes:
1. Your name?
Answer: Lion
Definition: A big, furry brown cat, found in the savanna of Africa. NOT the jungle, you psychos. Often known as the king of beasts, and no one knows why. Some say that the lion is the biggest cat, even though the tiger is the biggest cat in the world.
- Now you people who shouting lion the king of jungle, you are so damn WRONG!

2. Your age?
Answer: 22
Definition: The age after 21 where you realize you still have another 3 years to get your shit together.
- Have no idea what this means.

3. One of your friends?
Answer: Thean
Definition: A combination of then and than for people too f**king stupid to know which one to use.
- ROFL! Joel you better don't kill me for this, blame the dictionary!

4. What should you be doing?
Answer: Sleeping
Definition: A mystical kind of magic which sends u to an alternate plane of existence in which the magical gremlins give u pro plus.
- Whatever, I rarely get any dream while sleeping recently...

5. Favorite colour?
Answer: Silver
Definition: Silver was known under the name of luna to the ancients and also to the alchemists. Some of its compounds, as the halogen salts, are remarkable for the effect of light upon them, and are used in photography.
- I got this from another dictionary, the definition from Urban Dictionary was not satisfying enough.

6. Birthplace?
Answer: Malaysia
Definition: The country where education is very highly politicized. A country where Malays are literally spoon-feed from their moment of their birth up to their deaths. Even if you are the no.1 student in Malaysia, you won't get a place in a public university of your choice if you are NOT a Malay. A Malay can beat you to the seat even if he's a frigging retard. That is guaranteed. Friendly? Yes. Non-racist? Not always.
- Don't look at me, that's what the dictionary says... I just did the copy and paste job, it does not represent my stands towards the issue.

7. Month of your birth?
Answer: March
Definition: Month in which creative, lay-back, dreamy, cool people were born.
- I don't really feel that I'm that creative, lay-back, dreamy, and cool...

8. Last person you talked to?
Answer: Tze
Definition: "Tze" just like "pfft" or "meh".
- What the?

9. One of your nicknames?
Answer: Zen
Definition: One way to think of zen is this: a total state of focus that incorporates a total togetherness of body and mind. Zen is a way of being. It also is a state of mind. Zen involves dropping illusion and seeing things without distortion created by your own thoughts.
- Well I only used this nick for games, or you can call it my gaming nick.

Victims of my tag:
Weng Lian, Su Fung, and Queenie!
- Blame Ting Wei for tagging me, 我也不想的~

3 comments:

fung said...

dai lou...

u tag me also i dun have time to post la... u sendiri also know how busy i m...

lol~

Lion said...

loool, do when u go back home la :p

fung said...

lol...
then i guess i should say...

THANK U horrr...

wakakakakkakaka...